Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » De voordelen van ooglaseren

De voordelen van ooglaseren

01-09-2011 (door Ooglaserplein)

Na een ooglaserbehandeling vragen cliënten zich vaak af hoezo zij niet eerder hebben gekozen voor ooglaseren. Ooglaseren is een medische ingreep die uw zicht verbetert en u voorgoed bevrijdt van uw bril en contactlenzen. Uw ogen laseren heeft vele voordelen in het dagelijks leven.

Sport en ooglaseren
Lijkt het u niet prettig om te kunnen sporten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw bril of lenzen? Voor degene die veel sporten verlicht ooglaseren de last van contactlenzen en brillen. Onze cliënten vertellen ervan te genieten te sporten zonder bril of lenzen. U dient er wel rekening mee te houden dat u twee weken na de ooglaserbehandeling zeker niet mag sporten. Voor contactsport is deze periode langer, dit kunt u tijdens het vooronderzoek overleggen met de oogarts.


Vakantie en ooglaseren
Op vakantie gaan zonder u zorgen te maken over het vergeten van uw bril, contactlenzen, lenzen vloeistof, brillen doekjes, enz. Een ooglaserbehandeling maakt dit allemaal mogelijk. Een andere fijne bijkomstigheid is dat u de zonnebril kunt dragen die u altijd heeft willen dragen, zonder sterkte. U kunt spontaan een duik in het zwembad nemen zonder rekening te houden met uw lenzen of bril. Na een ooglaserbehandeling dient u er rekening mee te houden dat u twee weken niet mag zwemmen. 

Kleine kinderen en ooglaseren
Voor vele ouders is ooglaseren een uitvinding. Zij kunnen actief bezig zijn met kinderen zonder zich zorgen te maken dat de bril breekt tijdens een spel. Ouders die net kinderen hebben gekregen vertellen dat zij het heerlijk vinden dat zij in de nacht naar het huilend kind kunnen lopen zonder eerst naar hun bril te hoeven zoeken. 

Alledaagse leven en ooglaseren
Beeld u zich is in, voor zowel veraf als dichtbij een scherp zicht. U bent voorgoed verlost van uw bril of contactlenzen na een ooglaserbehandeling. Het gevoel van vrij zicht zonder bril of lenzen komt voor vele als een geschenk. Ooglaseren zal uw leven positief veranderen.

Helaas zijn alle bovenstaande punten niet voor iedereen mogelijk. Boek daarom een ooglaser vooronderzoek in om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Profiteer nu van onze enorme korting op ooglaseren.


Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?