Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » Ooglaser ervaringen op internet

Ooglaser ervaringen op internet

26-05-2011 (door Ooglaserplein)

Dagelijks zoeken zeker 100 mensen via Google naar ervaringen van andere mensen met ooglaseren. Er is meer dan genoeg aanbod: op sites van ooglaserklinieken en op vergelijkingssites zoals Ooglaserplein.nl. Mensen delen ook hun ervaringen via fora  van zogenaamde ‘community’  websites,  Twitter en persoonlijke blogs. Van euforie tot leed:  alle emoties komen langs. Maar wat is eigenlijk de meerwaarde van een paar uurtjes ‘googlen’ op ooglaser ervaringen als u zich oriënteert op een ooglaserbehandeling?

 

Surfen naar ooglaserklinieken

Iedereen die op zoek is naar informatie op internet weet dat er genoeg staat om dagen, zo niet maanden, lezend door te brengen. Allereerst is de vraag: op welke sites begin ik? Maar nog belangrijker is de vraag: wanneer weet ik genoeg en houd ik op met zoeken? Zeker bij een beslissing over zoiets waardevols als uw ogen, wilt u zeker niet over één nacht ijs gaan. Inmiddels kent Nederland tientallen ooglaserklinieken. Het grote voordeel van vergelijkingssites is dat u van meerdere klinieken gegevens kunt zien en klantenbeoordelingen kunt vinden. Dit geeft een objectiever beeld van de prestaties van een kliniek dan de klantenervaringen die een kliniek op haar eigen website plaatst.

 

#ooglaseren

Naast de ooglaserwebsites, kunt u ook altijd te rade gaan bij andere mensen. Regelmatig doen Twitteraars verslag van hun ooglaserbehandeling. Ook bevragen mensen elkaar in diverse fora over hun ervaringen, zoals bij tijdschriften of goeievraag.nl. Maar het is goed om te realiseren dat de beleving van iemand anders, niet maatgevend is voor hoe u een ooglaserbehandeling ervaart. Geen enkel oog is hetzelfde. Er worden daarom ook verschillende ooglaserbehandelingen toegepast. En ook hoe iemand een ooglaserbehandeling ervaart verschilt van persoon tot persoon.

 

Ooglaservooronderzoek: uw eigen ervaring

De beste manier om een beeld te krijgen van een kliniek en de ooglaserbehandeling die bij u past, is dan ook om een vooronderzoek aan te vragen.  Een vooronderzoek is geen overbodige handeling. Elke kliniek voert altijd eerst een vooronderzoek om in kaart te brengen of uw ogen geschikt zijn om te laseren en zo ja, welke behandeling het beste bij uw ogen past. U weet daarna hoe het kostenplaatje eruit ziet en kunt beslissen of een afspraak wil maken voor een ooglaserbehandeling.Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?