Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » Ooglaseren en sporten

Ooglaseren en sporten

08-06-2012 (door Ooglaserplein)

Voor veel mensen kan een ooglaserbehandeling het plezier tijdens sporten vergroten. Als je sport kan het dragen van een bril of contactlenzen als irritant en hinderlijk worden ervaren. Buitensporten in de regen en lage temperaturen beperken uw zicht en kunnen leiden tot vervelende situaties. Bij contactsporten zoals voetbal, handbal of gevechtsporten kunt u een contactlens verliezen of schade aan de bril oplopen.


Een ooglaserbehandeling kan er voor zorgen dat dit allemaal tot het verleden gaat behoren. Om er achter te komen welke ooglasermethode voor uw ogen het meest geschikt zijn, boekt u een vrijblijvend vooronderzoek. Wanneer uw ogen geschikt blijken te zijn, zal meestal de Intralase of EPI-Lasik-methode worden geadviseerd. Let bij uw keuze voor een ooglaserkliniek op de ervaring van de oogartsen en de kwaliteit van de gebruikte ooglaserapparatuur.

Afhankelijk van de sport die u beoefend kunt u vrij snel weer actief sporten. Sporten als tennis en voetbal na een maand, contactsporten na drie maanden. Wanneer u hier vragen over heeft kunt u die het beste stellen aan de behandelend oogarts.
Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?