Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » Ooglaseren: mesje versus IntraLase

Ooglaseren: mesje versus IntraLase

19-09-2012 (door Ooglaserplein)

Mesje (Lasik) versus computergestuurd (IntraLase FemtoLasik)

De belangrijkste voordelen van de computergestuurde ooglaserbehandeling zijn de veiligheid en het resultaat van de ooglaserbehandeling. Het is veiliger omdat er geen mesje aan te pas komt en het resultaat is beter omdat er nauwkeuriger gewerkt kan worden.

Resultaat ooglaserbehandeling

Heeft u last van een hoge oogafwijking of een sterke cilinder? Dan is de IntraLase FemtoLasik de oplossing voor u. Deze manier van ooglaseren geeft u vele mogelijkheden voor mensen met een hogere oogafwijking of een dunner hoornvlies.
De resultaten zijn nog optimaler, dit kunt u terugvinden in ons klanttevredenheidsonderzoek. Doordat het flapje gepersonaliseerd is en er een kleiner risico is op plooitjes en verschuivingen in de flap.

Kosten IntraLase FemtoLasik

Als we kijken naar de het prijsverschil tussen beide behandelingen is dit minimaal. De kosten van de Lasik methode bedragen € 899,- per oog. De kosten van de modernste en veiligste manier van ooglaseren, de IntraLase FemtoLasik bedragen € 999,- per oog.

Profiteren van deze actiekorting?

Als u wilt profiteren van de geweldige actiekorting neem dan snel contact op met onze consulent en maak een afspraak om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?