Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » Overweegt u ooglaseren?

Overweegt u ooglaseren?

26-07-2011 (door Ooglaserplein)

Een ooglaserbehandeling is een kostbare ingreep en er zijn veel twijfels over de risico’s van het ooglaseren. De technologie op het gebied van ooglaseren heeft zich de afgelopen jaren een zeer sterke ontwikkeling doorgemaakt. Waar voorheen de hand van de oogarts nog het werk deed wordt op dit moment de ooglaserbehandeling volledig computer gestuurd.


Ooglaseren risico's

Door de hypermoderne techniek waar de oogklinieken tegenwoordig mee uitgerust zijn en het uitgebreid vooronderzoek voorafgaand aan de operatie, zijn de complicaties tot het minimum beperkt. U kunt hier verder lezen over de risico’s van ooglaseren.


Kortingsactie op ooglaseren

Ooglaseren is een kostbare ingreep, op dit moment profiteert u bij Vision Ooglaseren van een mooie kortingsactie op een ooglaserbehandeling. Iedereen die voor deze datum een afspraak maakt voor het vooronderzoek komt in aanmerking voor deze kortingen. 


Ooglaseren veilig en goed alternatief voor bril of contactlenzen

De IntraLase ooglaserbehandeling is op dit moment de nieuwste en modernste techniek op het gebied van ooglaseren. Deze behandeling is 100% mesvrij, volledig computer gestuurd, er komt geen hand van de arts aan te pas. De behandeling is nog preciezer en veiliger. De ooglaserbehandeling duurt 5 minuten en is geheel pijnvrij en zonder bloedverlies. De kans op complicaties is door de inzet van de computer tot het minimum gedaald. De hersteltijd van de IntraLase behandeling is korter dan die van een Lasek behandeling, binnen twee dagen is het zicht volledig hersteld.


Ervaringen over ooglaseren

Voordat u een ooglaserbehandeling laat uitvoeren bij een ooglaserkliniek wilt u precies weten wat u te wachten staat en wat voor gevoel u bij de kliniek heeft. Tijdens een ooglaser vooronderzoek kunt u het gevoel bij de oogkliniek zelf ervaren. Zelf kunt u ook ooglaser ervaringen lezen van klanten die een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren hebben gehad.Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?