Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » Vergoedingen ooglaseren

Vergoedingen ooglaseren

19-12-2011 (door Ooglaserplein)
Ooglaseren is een kostbare ingreep. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten voor een ooglaserbehandeling, dit geldt voor de aanvullende verzekering. Deze vergoeding is een gunstige ontwikkeling voor u, omdat een ooglaserbehandeling voor u dan meer toegankelijk is.

Overzicht vergoeding ooglaseren 2012

Ook in 2012 bieden veel zorgverzekeraars een vergoeding aan voor de kosten voor een ooglaserbehandeling. Zelfs indien deze ingreep niet medisch noodzakelijk is. Of uw zorgverzekeraar een vergoeding aanbiedt voor een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren is afhankelijk van uw zorgpakket, daarvoor dient u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. 
Er zijn een aantal zorgverzekeraars die afspraken hebben gemaakt met specifieke klinieken. U komt dan alleen in aanmerking voor een vergoeding als u de ooglaserbehandeling bij deze kliniek ondergaat. 

Ooglaseren

Voordat u een ooglaserbehandeling kunt ondergaan moet eerst de geschiktheid van uw ogen worden getest. Aan de hand van een ooglaser vooronderzoke wordt de geschiktheid van uw ogen bekeken. Na het vooronderzoek kunnen onze oogartsen met 100% zekerheid zeggen of uw ogen in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling. 

Kosten ooglaseren

Buiten de vergoeding van uw zorgverzekeraar kunt u bij Vision Ooglaseren profiteren van een spectaculaire korting op al onze ooglaserbehandelingen. Als uw zorgverzekeraar alleen een vergoeding geeft bij een bepaalde kliniek, is het voor u verstandig de kosten te vergelijken met andere ooglaserklinieken. Indien u op een behandeling van € 3.500,- een vergoeding krijgt van € 400,- bent u bij ons alsnog vele malen goedkoper uit.

Ooglaserbehandelingen

Bij een ooglaserbehandeling gaat het niet alleen om de kosten en de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Andere factoren die invloed hebben op een succesvolle ooglaserbehandeling zijn de methodes voor ooglaseren die de kliniek toepast en de ervaring van de oogartsen.
*Aan het overzicht, afkomstig van Independer, kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de exacte vergoeding van uw ooglaserbehandeling dient u contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar. 


Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?