Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » Wat houdt een ooglaser vooronderzoek precies in?

Wat houdt een ooglaser vooronderzoek precies in?

17-02-2012 (door Ooglaserplein)

Een ooglaserbehandeling wordt steeds populairder bij de Nederlanders. Draagt u ook een bril of contactlenzen en wilt u daar graag vanaf? Denk dan ook eens na over een ooglaserbehandeling. Wellicht vraagt u zich af uw ogen wel geschikt zijn om gelaserd te worden. Om daar een eerlijk antwoord op te krijgen kunt u een vrijblijvend vooronderzoek boeken.

 

OoglaservooronderzoekHet uitgebreide vooronderzoek duurt circa 1½ uur en vindt plaats in onze ooglaserkliniek. Na het onderzoek kan de behandelend arts u meteen vertellen of uw ogen geschikt zijn om gelaserd te worden. Wanneer dat niet het geval is hoeft u de kosten van het ooglaser vooronderzoek ook niet te betalen. Als u wel in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling, bijvoorbeeld middels de Intralase methode, kunt u gelijk een afspraak maken.

 

Mocht de arts u een negatief advies geven, dan kunt u natuurlijk altijd nog de alternatieven met hem bespreken. Een van de mogelijke alternatieven is een lensimplantatie.Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?