Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » Zaterdag 2 februari open dag Eyescan Ooglaserkliniek Utrecht

Zaterdag 2 februari open dag Eyescan Ooglaserkliniek Utrecht

25-01-2013 (door Eyescan - Utrecht)

PERSBERICHT
Zaterdag 2 februari

Open dag EyescanOoglaserkliniek Utrecht

 

Zaterdag 2 februari houdt Eyescan Ooglaserkliniek een open dag op Lucasbolwerk 10 in Utrecht. Tussen 10:00 en 15:00 uur is iedereen welkom die meer te weten wil komen over oogcorrigerende behandelingen. Tijdens de open dag beantwoorden refractiechirurgen en optometristen geheel vrijblijvend alle vragen op het gebied van refractiechirurgie.

Gedurende de open dag worden er rondleidingen door de kliniek gegeven. Bezoekers kunnen de OK’s (Operatie Kamers) bekijken waar de behandelingen uitgevoerd worden. Naast rondleidingen wordt er ook voorlichting gegeven over diverse behandelmethoden. Eyescan voert naast ooglaserbehandelingen namelijk ook lensvervangende operaties uit. Een oplossing voor mensen met staar of voor mensen waarvoor een ooglaserbehandeling niet geschikt is.

250 euro korting op de behandeling
Aan de open dag heeft Eyescan een actie verbonden. Bezoekers die op 2 februari in de kliniek een afspraak inplannen voor een vooronderzoek en daaropvolgend een Eyescan Advance® of Superior® ooglaserbehandeling of een multifocale Superior® implantlensbehandeling uitvoeren, krijgen € 250,- korting op de behandeling. De actievoorwaarden zijn te vinden op www.eyescan.nl/opendag.

Over Eyescan
Eyescan heeft een landelijk oogzorgnetwerk waar patiënten door het hele land gebruik van kunnen maken. Elke specifieke oogzorgvraag kan door Eyescan worden beantwoord, van oogmeting tot en met een oogoperatie. De Eyescan-kliniek voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties is centraal gevestigd in Utrecht. Hier worden cliënten door middel van refractiechirurgie geholpen om zonder bril of contactlenzen weer scherp te kunnen zien. De optometristen en oogartsen van Eyescan worden permanent geschoold en streng gecontroleerd door externe kwaliteitsinstanties. Mensen die hun ogen bij Eyescan laten behandelen zijn verzekerd van ISO-kwaliteitscertificering, het ZKN-keurmerk en behandeling door een erkend refractiechirurg.

----------------- EINDE BERICHT ---------------
Contactpersoon
Marlijn Lapikas – Hoofd Marketing en Communicatie
Tel: 088 – 1111 999
E-mail: m.lapikas@eyescan.nl
Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?