Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Nieuws » "In 2030 dromen we met 'high tech' contactlenzen"

"In 2030 dromen we met 'high tech' contactlenzen"

09-06-2011 (door Ooglaserplein)

In 2030 krijgen contactlenzen een nieuwe dimensie. Volgens futuroloog Ian Pearson kunnen mensen dan via speciale lenzen hun dromen bepalen, e-mail checken, tv kijken en virtuele seks hebben. Ian Pearson werd door hotelketen Travelodge gevraagd om zijn visie te geven op hoe een verblijf in een hotel eruit kan zien in 2030.

 

Vizier naar een virtuele wereld

High tech lenzen zouden in 2030 in staat zijn om 3D beelden naar het netvlies te sturen. Zo kun je tv kijken of e-mails checken terwijl je in slaap probeert te vallen. Ben je eenmaal in slaap, dan kunnen via de lenzen je dromen worden bepaald. Ook zou het mogelijk moeten zijn om leuke dromen te bewaren en die nog een keer 'af te spelen'. Degenen die alleen reizen, hoeven geen lichamelijk contact te missen. De contactlenzen maken virtuele seks mogelijk of seks op afstand met de partner.

 

Toekomstmuziek?

Of de voorspellingen van de futuroloog werkelijkheid worden, zullen we over 19 jaar weten. Op de website van Ian Pearson staat te lezen dat 85% van alle voorspellingen, die betrekking hadden op de afgelopen tien jaar, zijn uitgekomen. Vooralsnog worden contactlenzen alleen gebruikt om scherp te zien of om de ogen anders te kleuren. Het is dat ooglaseren al bestond toen Ian Pearson als futuroloog actief werd. Want zeg nou zelf; het zou een prachtige voorspelling zijn geweest, die ook nog uit is gekomen.Lees alle nieuwsberichtenShare/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?