Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Ooglasermethodes

Ooglasermethodes

Ooglaseren verloopt niet standaard via dezelfde methode. Er zijn verschillende behandelmethodes die worden toegepast. Kort gezegd, zijn de ooglaserbehandelingen onder te verdelen in twee methodes, namelijk de ooglaserbehandeling zonder de hoorn vliesflap,waaronder de technieken PRK, Lasek en Epi-Lasik vallen, en de ooglaserbehandeling met de hoornvliesflap, waaronder de technieken Lasik en IntraLase vallen.

 

In sommige gevallen kan als aanvulling op een ooglaser-behandeling worden geadviseerd om een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling te ondergaan. Welke methode voor u geschikt is, bepaalt de arts op basis van een vooronderzoek. De oogarts is altijd degene die bepaalt of u geschikt bent voor behandeling, en zo ja, welke behandeling voor u geschikt is.


Niet geschikt voor ooglaseren?

In uitzonderlijke gevallen is een ooglaserbehandeling niet mogelijk. Dit geld circa voor 1 op de 4 mensen die een vooronderzoek ondergaan. Indien blijkt dat u niet geschikt bent voor een ooglaserbehandeling, bent u dit mogelijk wel voor een lensimplantatie.

Leesbrilcorrectie mogelijk?

Het dragen van een leesbril wordt door veel mensen als storend ervaren en er wordt dan ook vaak gevraagd of een leesbrilcorrectie mogelijk is.  

Vragen? Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Vul dan het formulier rechts in en u ontvangt uitgebreide en gespecificeerde informatie, speciaal aangeboden door ooglaserklinieken of stel een vraag via Twitter. Ons deskundig team zal binnen één werkdag reageren met een objectief en onderbouwd antwoord. 
Share/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?