Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Disclaimer

Disclaimer


De op deze site verstrekte informatie is geen aanbod, advies of behandeling. www.ooglaserplein.nl (verder te noemen OP) voert zelf geen ooglaserbehandelingen uit. Informatie over ooglaseren kunt u verkrijgen bij de afzonderlijke ooglaserklinieken. 

Inhoud

De door OP verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de via OP verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. OP kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. OP en de (eventuele) overige aanbieders van ooglaserbehandelingen aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. OP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door OP worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van OP.

Verantwoordelijkheid


De afnemer van de informatie via OP is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van deze informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van OP omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

 
Share/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?