Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
CARE Vision9.4
Vision Ooglaseren9.2
FYEO Medical8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6


button-stel-je-vraag

Home »
Review | Ooglaserplein.nl
Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
CARE Vision9.4
Vision Ooglaseren9.2
FYEO Medical8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6


button-stel-je-vraag

Klantbeoordeling

Alice - (Bergen NH)

Behandeling

 
KliniekCorrect Vision
BehandelingIntralase
Wanneer

Beoordeling

 
Gemiddeld6.3
Vooronderzoek8
Begeleiding7
Voorlichting5
Resultaat6
Nazorg4
Hygiene8
Prijs/kwaliteit5
Klantvriendelijkheid7


"Ik heb 9 maanden geleden mijn ogen laten laseren bij Correct Vision. Ik kon zeer snel terecht voor het vooronderzoek, wat ik erg prettig vond. Het onderzoek is goed uitgevoerd, je moet alleen wel af en toe vragen wat ze precies aan het doen zijn, omdat je geen uitleg krijgt. De uiteindelijke operatie ging vlot; ik was heel zenuwachtig, maar de arts en de assistentes stelden mij gerust en waren vriendelijk. Het was positief dat ze mij vertelden wat ze precies gingen doen, zodat ik wist wat mij te wachten stond en hoe lang het zou duren. Na een kwartier stond ik weer buiten.

Maar vanaf hier begint voor mij het vervelende gedeelte. Achteraf weet ik dat de week na de operatie het meest cruciaal is voor het helen van de ogen. Echter, mijn ogen zijn alleen de dag na de operatie gecontroleerd en de daaropvolgende dagen niet. Ik heb me tijdens die week aan de adviezen gehouden wat betreft het druppelen, maar bij de controle die pas na 8 dagen plaatsvond, bleek dat de druppels niet geschikt waren voor mijn ogen en dat mijn ogen al waren beschadigd (rimpelvorming) door droogheid na de operatie. Dit kwam voor mij als een verrassing; waarom was er niet duidelijker uitgelegd waar ik op moest letten in die week en waarom zouden ze hun patiŽnten niet beter in de gaten houden na de operatie? Ik ben iedere maand teruggegaan voor controle en ik kreeg steeds andere adviezen van andere personen (nooit meer dezelfde arts), maar mijn ogen bleven droog. Zo droog dat ik nu al honderden euro's kwijt ben aan druppels, maar dat zit niet in de nazorg. Voor de operatie had ik nooit problemen met droge ogen, maar bij het laseren is er iets doorgesneden, waardoor de textuur van mijn traanvocht is veranderd en het mijn ogen niet meer vochtig kan houden. Nu moet ik mijn ogen kunstmatig vochtig houden. Dit had ik graag bij de voorlichting gehoord! Verder is de operatie wel perfect verlopen en kan ik nu gewoon goed zien, soms echt superscherp op minder droge momenten.

Het vooronderzoek en de begeleiding tijdens de operatie scoren prima, maar vanwege de complicaties achteraf en de beperkte uitleg, hulp en het meedenken, scoren voorlichting en nazorg onvoldoende. "

Beoordelingen van deze kliniek door anderen

Score: 7.4 door Schoonhoven (Alkmaar)
De behandeling zelf deed niet veel pijn. Na de behandeling ongeveer 3 uur last g…
lees meer
Terug naar het overzicht
Share/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?