Beste kliniek
Welke kliniek scoort het beste?
FYEO8.8
Retina Total Eye Care8.6
Lasik Centrum Boxtel8.6
Refractiecentrum Haaglanden8.6
OMC HanzeKliniek Groningen8.5


button-stel-je-vraag

Home » Artikelen Ooglaseren » Artikelen Ooglaseren » Kosten ooglaseren

Ooglaserbehandeling goedkoper dan bril of lenzen

Aan een ooglaserbehandeling hangt een prijskaartje: vaak kost een behandeling een paar duizend euro. Een groot bedrag dat meestal in één keer voldaan moet worden. Ooglaseren is voor veel mensen een langgekoesterde droom. Toch kan de prijs een reden zijn om af te zien van de behandeling. Maar is een ooglaserbehandeling wel zo duur? Misschien is ooglaseren zelfs uiteindelijk goedkoper dan een bril of lenzen. Met een simpel rekensommetje namen wij de proef op de som.

Ooglaseren vs. Bril en Lenzen

Stel: u draagt een bril.  Een bril op sterkte kost circa 350 euro. U koopt één keer per twee jaar een nieuwe bril. U bent 30 jaar, en vastbesloten de 80 te behalen. U zult dan de komende 50 jaar een bril dragen. Het totaalbedrag komt dan op maar liefst 8750 euro uit. Draagt u daarbij ook een zonnebril op sterkte? Dan kunt u dit bedrag verdubbelen!

En als u lenzen draagt? Een paar lenzen kost per maand gemiddeld 30 euro. Stel u koopt de komende 50 jaar elke maand lenzen. Het totaalbedrag kan dan oplopen tot maar liefst 18.000 euro! Naast uw lenzen heeft u vaak nog een bril op sterkte. Tel maar op: u komt dan makkelijk boven de 20.000 euro uit!

Wat kost een ooglaserbehandeling? Dit is afhankelijk van de aanbieder, maar over het algemeen liggen de prijzen tussen de 2000 en 4000 euro. Een groot bedrag, maar dit is een eenmalige investering waar u uw leven lang plezier aan beleefd. 

Conclusie

Of u nu een bril of lenzen draagt, met een ooglaserbehandeling bent u uiteindelijk goedkoper uit! Een bril kost soms wel het driedubbele en lenzen het tienvoudige. Een ooglaserbehandeling betaalt zich dus uiteindelijk terug. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Als u het formulier invult ontvangt u uitgebreide en gespecificeerde informatie, speciaal aangeboden door ooglaserklinieken.  
Share/Bookmark
Vraag informatie aan!
Vul dit formulier in, U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie van geïnteresseerde ooglaserklinieken
De heer  Mevrouw
Voornaam:
Naam:*
Postcode:*
Telefoon:*
E-mail adres:*
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen middels onze nieuwsbrief?